x

  Oheisella lomakkeella voit pyytää tarjouksen autosi huollosta, asennus- ja korjaustöistä sekä katsastusvikojen korjauksista. Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pikaisesti.

  Haluan tarjouksen


  Anna tarkka kuvaus katsastuskortissa luetelluista vioista, asennustarpeista, mahdollisista vauriosta tai huollon tarpeesta.

  Yhteystietosi

  Silloin kun auto hajoaa tai esimerkiksi määräaikaishuolto tulee ajankohtaiseksi usein ensimmäisenä mieleen juolahtaa että mitä se tulee maksamaan. Eri automerkkien ja mallien huollot ja korjaukset poikkeavat toisistaan toisinaan paljonkin ja automalleja on lukemattomia, minkä takia emme pysty antamaan kiinteitä hintoja eri huolto ja korjaustoimenpiteille.

  Voit pyytää meiltä tarjouksen huolto-, asennus-, tai korjaustöiden hinnasta soittamalla, sähköpostilla tai tarjouspyyntölomakkeella.

  Meillä voit maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai kätevällä Autofit rahoituksella!
  Lisää Autofit rahoituksesta voit lukea täältä

  Halutessasi saat meiltä sijaisauton lainaan hintaan 25€/vuorokausi. Sijaisautonamme toimii täysin sähköllä toimiva Nissan Leaf. Polkupyörän saat meiltä huollon ajaksi lainaan veloituksetta.

  Tuntiveloituksemme on 85€/h ja työn osuus lasketaan valmistajien ohje-aikoja käyttäen, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Tälläsiä poikkeuksia on esimerkiksi sähköjärjestelmien vianhaku ja työt joihin ei ole saatavilla autovalmistajien ohjeaikoja.

  Haluamme että asiakas on aina tietoinen mitä hänen autoon tehdään ja mistä hän joutuu maksamaan. Asiakas saa meiltä korjaus- tai huoltokustannusarvion jossa on aina eriteltynä niin varaosat kun veloitettavat työtkin.

  Kaikki työt eivät kuitenkaan eroa eri automerkeissä merkittävästi.

  Alla oleville töille on laskettu kiinteät hinnat.

  Tuntiveloitus 85 €
  Katsastuspalvelu ( sis. katsastustarkistus, päästömittaus ja katsastus) 80 €
  Täyssähköinen sijaisauto ( Vuorokausihinta ) 25 €
  Huoltotyöt
  Ilmastointihuolto 29€ + R134A kylmäaine 0,10€/g - R1234YF 0,20€/g €
  Ohjauskulmien säätö 80 €
  Jarrunesteen vaihto 50 €
  Päästömittaus bensiiniautoon, sisältää OBD-mittauksen 25 €
  Päästömittaus dieselautoon 25 €
  Automaattivaihteiston huuhtelu / 100% öljynvaihto alk. 200 €

  Kaikissa hinnoissa on mukana alv. 24%. Pidämme oikeuden hinnaston muutoksiin.